Nova sezona 2022 Od 14.03. do 31.08.2022. (ili do isteka zaliha)
#GRADIMOZAJEDNO

PRAVILNIK PROMOCIJE ZA MAJSTORE 2022.

Slanje kodova i poručivanje poklona

- Promocija traje od 14.03.2022. do 31.08.2022. ili do isteka zaliha. Kodovi se mogu slati isključivo u ovom vremenskom periodu.

- Svi pokloni moraju biti poručeni pre kraja promocije, odnosno do 31.08.2022. Naknadne porudžbine se neće uzimati u obzir.

- Pokloni u toku trajanja promocije mogu biti zamenjeni drugim poklonom.

- Slike poklona u svim promotivnim materijalima ne moraju biti dosledne.

Isporuka poklona

- Dostava poklona se vrši kurirskom službom na adresu za isporuku poklona koja je navedena prilikom registracije.

- Svaki učesnik je u obavezi da dostavi validnu adresu za isporuku poklona pri registraciji. Ukoliko se adresa u toku trajanja promocije promeni, učesnik je u obavezi da dostavi novu adresu za isporuku.

- Kurirska služba je u obavezi da pokuša dostavu dva puta na validnu adresu učesnika (sa validnom potvrdom o pokušaju dostave).

- Ukoliko se pošiljka vrati posle drugog pokušaja dostave učesnik svoj poklon može preuzeti na adresi Bulevar oslobođenja 383, Beograd, Henkel Srbija, uz prethodnu najavu preko kol centra.

- Svi pokloni su dostupni za preuzimanje na pomenutoj adresi do završetka promocije.

- Ukoliko učesnik nije u mogućnosti da iz opravdanih razloga primi poklon na datoj adresi (put u inostranstvo i sl.) potrebno je da o tome obavesti organizatora preko kol centra.

Validacija primljenog paketa

- Pri prijemu pošiljke učesnik potpisuje otpremnicu da je poklon primio.

- Ukoliko učesnik utvrdi nakon otvaranja paketa da pošiljka ne sadrži sve navedene stavke u otpremnici u obavezi je da reklamaciju prijavi na telefone 0648628044 ili 0648628058 ili na e-mail adresu: info.lepkovi@henkel.com u roku od 48 sati. Naknadne reklamacije neće biti uvažene.

- Ukoliko je otpremnica potpisana i reklamacija nije urađena u datom roku smatraće se da je ovaj poklon uručen.